Sabors de tardor i hivern a Can Jordi


A poc a poc, la tardor ens acosta a l’hivern. Una miqueta més de fred, quatre ballarusques ara i adés, despertars de gebre i silenci, vespres de vent sense pietat… A la nostra cuina, on les sensacions quallen en plats, recomanem de primer la greixonera de trumfes de l’hort. Amb les trumfes més petitones, bullides amb pell, fem un gratinat a l’antiga, fent servir cansalada i ou en lloc de bexamel. Una bogeria!

I, de segon, ha arribat el plat calentó del civet de senglar. Carn esquerpa cuinada a foc molt lent, barrejada amb cansalada de la bona i aromatitzada amb ceps, la servim amb torrades calentes i all-i-oli de codony. I quan fa xup-xup, sembla ben bé que la tardor ha entrat a casa mentre per la finestra sembla que ja ens arriba l’hivern.

Però també podeu seguir apostant per les nostres especialitats de poltre.

Bon profit!!

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Inici i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s