Entrem a la tardor amb moltes novetats


Aquesta setmana entrem a la tardor. Quin canvi! La llum ja és molt més dolça, els dies més curts, la terra, finalment humida, desprèn mil aromes que conviden a tastar-ne els fruits. Llàstima que aquest any ens haurem de quedar sense bolets!

A Can Jordi tenim moltes novetats. Primeríssima: si no heu vingut a veure la nova terrassa encara sou a temps de gaudir d’un àpat a l’aire lliure però al recer de la nostra flamant pèrgola. Ja no ens queda Refresc de Flor de Saüc, però mirarem de fer de la vostra estada una delícia al mig d’un dels paisatges més encantadors de la Vall de Camprodon.

I a la cuina? A la cuina també hi tenim novetats. D’una banda, estem començant a degustar les trumfes de la nova collita. Amb tan poqueta pluja no són gaire grosses però, com sempre, són delicioses. Gaudiu-les en els nostres plats, ja sigui en la feixina greixonera o en la canamillana que acompanya els segons.

I d’altra banda, amb la parada anual del poltre aprofitem per introduir plats més diversos. De la cuina de la fruita, deliciós Magret d’ànec amb salsa de figues. De les millors carns de la comarca, l’Espatlla de xai al forn amb menta.

I, si ens veniu a veure, sempre us podreu endur mongetes de l’hort, que encara són al pic.

Bon profit!!!

Quant a canjordi

Periodista, cuinera, guarda de refugi, organitzadora d'esdeveniments esportius, promotora i activadora local, i coordinadora del projecte Som el Futur de la Vall.
Aquesta entrada s'ha publicat en Inici i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s