Arriben els plats de PRIMAVERA!


Tot i que a Espinavell hi segueix caient la neu, a la nostra carta ja hi ha arribat la primavera. Veniu a tastar les amanides gourmandes de mil colors i aromes, el magret d’ànec amb salsa de maduixes o la coca de recapte. Un plaer per als sentits!

A la carta, seguim treballant la carn de poltre com a especialitat: l’estofat amb cama-secs, la falda cuita al buit, la costella feta al forn, el xurrasco a la brasa o l’entrecot a la graella en són alguns exemples. Però no deixeu de tastar les carns criades a casa: el xai, el conill i el pollastre amb el gust de la vianda feta al seu ritme.

A l’hort, els alls tendres creixen ràpid; les cebes no tant. Encara fan via les cols i aviat podrem plantar el planter de pèsols i faves. Els enciams, enguany, van molt endarrerits. Coses de viure a la muntanya! Hem acabat la temporada de les trumfes i fins al setembre ja no n’hi haurà de la terra. Ara és temps de pujar a Costabona a buscar xicoines i baixar als clots a recollir coscolls. És temps de sortir a trepitjar país!!

Quant a canjordi

Periodista, cuinera, guarda de refugi, organitzadora d'esdeveniments esportius, promotora i activadora local, i coordinadora del projecte Som el Futur de la Vall.
Aquesta entrada s'ha publicat en Inici i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s